Services – Apotheek Hellevoetsluis – Hellevoetsluis

Apotheek Hellevoetsluis

Herman Heijermansstraat 1 3221 VK Hellevoetsluis Tel:0181-315955

Services

24-uurs afhaalautomaat voor medicijnen

Niet meer in de rij wachten voor uw medicatie? Of redt u het niet om voor sluitingstijd in de apotheek te zijn?

Maak gebruik van onze 24-uurs medicijnafhaalautomaat en haal uw medicatie op wanneer het u uitkomt. U hoeft zich hiervoor slechts 1 keer aan te melden en dan krijgt u een code per mail of sms toegestuurd zodra een pakje voor u klaarligt. Met deze code kunt u uw pakje uit de machine halen. Werkt makkelijker dan een pinautomaat!

(Grote pakketten of medicijnen die in de koelkast moeten worden bewaard kunnen niet via deze service geleverd worden. Aanmelden kan aan de balie, door een mail te sturen of ons te bellen.)

Herhaalservice voor chronische medicatie

Nooit meer bij uw huisarts recepten aanvragen voor medicijnen die u lang moet gebruiken?

Wij kunnen dit voor u doen! Elke 3 maanden vragen wij voor u een recept bij uw arts aan en leggen uw medicijnen klaar. Omstreeks 2 weken voordat uw medicatie op is, ontvangt u automatisch van ons bericht dat uw medicijnen klaarliggen.

(Een aantal middelen zijn uitgesloten van deze service -zoals sterke pijnstillers en slaapmiddelen-, vraagt u meer informatie aan de balie of belt u met ons.)

Gesprek met de apotheker

Heeft u vragen over het gebruik van uw medicatie of ervaart u bijwerkingen? Twijfelt u over wisselwerkingen met andere geneesmiddelen? Voor deze of andere vragen kunt u altijd bellen om een afspraak te maken met de apotheker.

Bezorgen

Tijdens openingsuren en na sluitingstijd kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs afhaalautomaat. Zo hoeft u nooit te wachten in de apotheek of hoeft u niet te haasten om voor sluitingstijd in de apotheek te zijn. Voor meer info zie de tekst bovenaan deze pagina.

Wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld als u slecht ter been bent, bezorgen wij uw geneesmiddelen gratis bij u thuis op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw recept (bij spoedrecepten dezelfde dag). Wij kunnen hiervoor echter geen specifieke tijd met u afspreken, daarom dient er altijd iemand thuis te zijn om het pakje in ontvangst te kunnen nemen. Neem voor meer informatie over deze service telefonisch contact met ons op.